gallery/sun

Ki vagyok én?

Nagyon sok szeretettel üdvözöllek. Urgyán Mihály vagyok. Egyelőre jelenleg személy és vagyonőrként dolgozok egy bankban. Amikor van időm, akkor önfejlesztéssel, online marketinggel, üzletépítéssel foglalkozok 2010 óta.

 

Folyamatosan fejlesztem és képzem magam mások tudásanyagainak felhasználásával. Elsajátítom és alkalmazom gyakorlatban ezeket az információkat a napi online munka során. Az Interneten található, és mások által bemutatott és sikeresen alkalmazott online marketing eszközöket és módszereket használom.

 

Napi szinten, rendszeresen teszek azért valamit, hogy elérjem a célomat -lehet ez a te célod is- a szabadságot és az anyagi függetlenséget. Erről Sunny -az Online Munka Klub logója- részletesen mesél ezen az oldalon. :)

 

Mivel hitelesebb, és eredményesebb is lehet így a tevékenységem, az Online Munka Klub weboldal és Facebook oldal tulajdonosa lettem.

 

Fent a menüben megtalálod azokat az üzleti lehetőségeket, amikkel foglalkozok. Kérlek olvasd el ezeket az információkat, és ha szeretnél élni valamelyik lehetőséggel, akkor a Kapcsolat oldalon bátran vedd fel velem a kapcsolatot. Vagy egyszerűen kérj további információt az oldalakon!

 

 

gallery/képviselő3
gallery/wifi (1)